lauantai 26. maaliskuuta 2016

Elävää kuvaa

Pitkästä aikaa pääsin hieman lataamaan treenivideoita ja samalla editoimaan, joten tässä parin pätkää Zeldan kevään tokoiluista ja samalla missä mennään kooste voivottelujen suhteen.

Paikkamakuut
*OK

Seuraaminen
*OK (keskittymistä ja intensiivisyyttä voi aina parantaa ja peruuttaminen vaatii varmuutta)

Jäävät
*OK (varmuutta suoritukseen vielä lisää)

Ruutu
*Paikka hiukan hukassa, muuten oikeen hieno

Tunnari
*Palautus kuntoon ja huonosta palautteesta tulleiden konfliktien aiheuttamien asioiden korjailua eli malttamattomuus, epävarmuus ja pureminen.

Metalli
*Mielentila kohdilleen

Kaukot
*Varmuutta ja oikean tekniikan vahvistelua

Luoksari
*Tuurilla mennään

Oliko siinä muka kaikki liikkeet? Koeilmo lähti eilen ja eihän tuo edes ole mahdoton lista. Toivottavasti mahdutaan kokeeseen.

Pitkänä perjantaina käytiin ATT:llä tutustumassa Lee Gibsonin radoilla muunmaan tyyliin ja siellä päällimmäisenä jäi mieleen eripituiset estevälit ja rytmityksen tärkeys. Tekniikoilla ei radoilla niinkään kikkailtu, mutta koiran tuli osata tarpeen vaatiessa irrota ja sitten taas olla hallussa. Meillähän ei kumpikaan kovin pelitä, joten hieman oli hakemista, mutta viimeiselle radalle saatiin sellainen flow aikaan, että meinasi itku tulla. Sitten mentiin putki ansaan pujottelusta, mutta eihän me nyt sellaisia olla edes treenattu vielä, kun ei niitä oikein ykkösten radoilla ole kotimaisten tuomarien virittämänä. Muuten täytyy olla ihan hitokseen tyytyväinen lähtöihin ja sitten taas kontaktit menee tehoremppaan... :P

Olkaatte hyviä:


Maanantain mennään sitten puudelin kanssa tutustumaan mujusen mutkiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti