torstai 6. maaliskuuta 2014

Kiirettä, treeniä, surua ja onnistumisia

Tämä kevät on ihan hullunmyllyä eikä se taida paremmaksi muuttua Elämässä on ikäviä asioita ja sitä koettaa pitää itsensä jotenkin kiireisenä. Blogin päivittelyn tökkimiseen on olemassa myös salakatala syyllinen, josta joutuu maksamaan kerran kuussa, jotta voi jumittaa illat tv-sarjoja ennen nukkumaan menoa... Ja sitten, kun yrittää kirjottaa jotain niin on niin paljon asiaa, että pää hajoaa.

No kokonaisuudessaan kevät on sitä, että maanantaisin Tesla treenaa tokoa alemmassa korkeakoulussa ja Zeldalla on paikka PK-tottis ryhmässä. Tiistait olen siunannut koirattomalle (joskin tulevaisuudessa koiralliselle) harrasteelle, eli Poriin perustettiin Roller Derby seura ja tokihan sieltä itsensä löysi. Tavoitteena olisi oppia sen verran hyvä tasapaino, että keväällä saa valjastaa briardin juoksuvyöhön ja aloittaa uudelleen ei koskaan alkaneen canin crossin vähän vaarallisempana versiona. Keskiviikkoisin käyn itse kouluttamassa ja ennen jälkeen väleissä koitan treeniä omia koiria tilanteen mukaan. Torstaisin on Zeldan aksatreenit. Kuraiset pellot olemme hyljänneet lähes kokonaan tässä viikon aikana, kun tajusin, että muutaman sadan metrin, kun kävelee päinvastaiseen suuntaan niin talojen keskeltä lähtee riippusilta, joka vie luontopolulle. Zelda on jo saanut ystävän matkan varrella ja minä en ole kehdannut kertoa tälle tädille koiran oikeaa ikää. On se pentu, juu, juu...

Yks Lentsun tokoyksäri molemmille sekä Stenbergin Heinin agivalmennus Zeldalle mahtuu myös viime ja tämän päivityksen väliin.

Yksi suruista on meidän Sallin poismeno. Koetan saada aiheesta oman postauksensa ja omistetaan tämä loppu kirjoitus yhdelle Zeldan virstanpylväistä eli BH = SUORITETTU!!!

Tottelevaisuusosuus saatiin kokeesta videolle ja mukavan positiivista palautetta tuli niin tuomarilta kuin treenikavereilta:

Eli lienee edelleen ihan kehityskelpoinen yksilö kohti niitä isojen tyttöjen kisoja. Metristä ollaan taas lähempänä ja 90cm menee jo rennolla otteella. A-este on kunnossa ja eteenlähetys paranemassa pikkuhiljaa. Ja näyttäisi siltä, että pian päästään jo treenimään maastoon ja uskalletaan tarttua sitä suurinta härkää eli ilmaisua sarvista.

Kaupunkiosuus oli sitten taattu Z-laatua... Eli hallinnassa oli puutteita, mutta onneksi Zelda ei ole pahansuopa eikä aggressiivinen. Lähinnä se purki turhaumaa muhun ja koetti komentaa ja riekkua. Kaupan edessä se oli kuitenkin ihan rauhallisesti. Jotenkin sitä ehkä itsekin meni vähän liian takki auki eikä ottanut koiraa tarpeeksi kuriin ennen suoritusta, kun oltiin heti ensimmäisiä. Tottelevaisuusosuuteen se sopi hyvin, mutta kaupunkia ennen olisi ehkä pitänyt päästä päästelemään jotenkin höyryjä, kun ei se BH-kaavio niistä sitten vienyt näemmä edes murto-osaa. Remmilenkit ei ole meidän juttu.

Mutta se on nyt suoritettu kuitenkin hyväksytysti :)

ps. Teslan juoksut on kadonneet :P

1 kommentti:

  1. Isot onnittelut BH:sta ja onnea PK-uralle.
    Lämmin osanotto suruunne Sallin vuoksi ja Sallille hyvää matkaa sateenkaarisillalle muiden rakkaiden karvakuonojen joukkoon!

    VastaaPoista