lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hakataan päätä seinään...

Zelda on oikeasti mitä mainioin harrastuskoira, mutta kyllä sitä välillä itsekin on sen kanssa aika epätoivoinen. Toisaalta ne läpimurrot on sitten parasta mitä on ja kun ne seinät kerran kaadetaan niin ei niitä enää kukaan meidän eteen esteeksi nosta.

Meillä nyt alkaisi olla avoin melkolailla ilman kaukoja kasassa, mutta niiden kanssa sitten saakin hakata sitä päätä seinään melkein kaksinkerroin. Aloitetaan nyt sitten siitä missä mennään. En ole tainnut vielä täällä julkaista videota, jolla haettiin seuran SM-joukkueeseen, mutta hätäseen kyhätty BH-treenin päälle tulos oli tämä:


Ohjaaja yksinkertaisesti unohti luoksarin stopin, mutta sehän me jokseenkin hanskataan ja tehtiin siitä bonusvideo:


Kaukoja ollaan ahkerasti treenattu, ehkä yhtä ahkerasti tai jopa ahkerammin kuin noutoa ja ne on oikeasti olleet ihan kivalla mallilla, mutta sitä haluttua edistystä ei tapahdu ja ensimmäisen asennon jumittaminen vaanii silloin tällöin. Mä haluan, että tekniikka on pomppu ja kakstahtikaukoja en missään kohtaa hyväksy. Tässä kuitenkin tasapainoillaan äärettömän jumituksen ja jonkinsortin suorituksen rajoilla. Ehkä me mennään tahtia hitaasti hyvää tulee, koska seuraava koe on vasta toukokuun lopussa eli rotumestaruuksissa.

Tänään koira meinasi jäädä ilman iltaruokaa. Ensin yritin puuttumista eikä se toiminut. Sitten koetettiin tekniikkaa kateus ja tässä on Zeldan mielipide siitä:


(Teslan vaihdot vissiin vähän kärsii näistä Zeldan treeneistä)

Sitten kun oltiin hetken aikaa hakattu päätään seinään niin päätin, että koiralla on kaksi vaihtoehtoa... joko totella ekalla käskyllä ilman apuja tai jäädä ilman iltaruokaa. Vaati kyllä aikamoista epäonnistumista ja sitkeyttä molemmilta ennenkuin päästiin haluttuun (tai edes sinnepäin) lopputulokseen:


Ennen kyseistä videota oli alla siis jo aivan liian monta toistoa ja ruokakuppi oli ehtinyt poistua koiran nenän edestä useamman kerran ja käytiin jäähyllä ennen uutta yritystä. Tästä syystä sallin siis epätäydelliset vaihdot.

Mutta hei, kyllä siitä vielä tottelevaisuusvalio irti hakataan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti