sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

AVOn korkkaus ja videota

Jostain kumman syystä blogi on nyt ollu pahassa talviunessa...

Tämmönen keskeneränen postaus löytyy ja liitetään se nyt tähän, kun tuskin saan koskaan loppuun:


Lentsulla 18.2

Ja taas pääsi tytöt tuuraamaan Saraa ja Hupsia, kiitokset antoisasta tokoilusta Sannalle ja tietty Lentsulle =)

Saran tuuraus eli Tesla taitavana

Tesla oli jotenkin tosi hyvässä vireessä. Alkuun tehtiin voittajamaisesti kehään meno ja paikkamakuu.  Tesla oli oikein levollinen. Seuraavaksi tehtiin seuraamista ja Tesla oli oikein hyvässä vireessä! Läksyksi saatiin perusasennot. Eli kolmeaskelta, perusasennosta palkka, kolme askelta perusasennosta palkka… jne.

Sitten treenailtiin maahanmenoi. Tesla treenas ekan kerran luoksetulon maahanmenoa ja oli aika pro. Pudota se osaa ja toimii näemmä tilanteessa kuin tilanteessa. Liikkeestä maahanmenossa ei myös moitittavaa. Sitten tehtiin vielä sivulta maahanmenoi, joihin haasteeksi, että käännyttiin oma nokka toiseen suuntaan kuin koiran. Tässäkin meni hienosti, mutta vinoon.

Ja siihen avoon...

Eli se ei menny ihan niinkuin elokuvissa (niitä tulee perästä). Kokeessa mentiin kyllä vinoon maahan, mutta ihan perusasennosta... oli pieni työ saada kellivä schape keskittymään. Sain ja tekikin kympin paikkamakuun, mutta 8,5 irtosi pisteitä, koska ohjaaja ei mennyt vinon koiran viereen vinoon ja perusasentoon nousu ei ollut suora...

Seuraaminen oli joo paikoin hienoa, kokoajan iloista. Pari kertaa nuuskutti ja kerran kääntyi katsomaan ja odottamaan perässä tulevaa tuomaria että liikkuria.

Maahanmeno 10.

Luoksetulo 5. Pysähty metriä ennen.

Seisominen 0. Meni maahan...

Noutu 7,5. Karsee nälvääminen ja jouduin avustamaan perusasentoon tulon.

Kaukot 0. Ei vaan noussut istumaan ekalla. Tokalla kyllä hienosti.

Hyppy 0. Meni maate istu käskyllä eikä tullut takas sivu käskyllä. Kun oli jo nolla noussu sanoin "tule" ja pojoing...

Kokonaisvaikutus kuitenkin sähläämisestä huolimatta 8. Ei ollut ihan paketti kasassa, vaikka meno oli iloista, mutta eikö se ole tärkeintä?

Ja siis palatakseni edelliseen... Zelda oli myös Lentsulla. Mutta kirjoittamisen sijaan olen keskittynyt eläviin kuviin:Ylimmässä videossa pääsin hömpöttelemään aksaa myös Ippin ja Jartsan kanssa. Jartsa oli ekaa kertaa elämässään hallilla ja näki ekaa kertaa esteet. Piti todistaa Maikille, joka ei uskonut sen hyppäävän yhtään hyppyä saati menevän putkeen, että kyllähän se! Näin myös koiran ekaa kertaa ;)

Pitkänä perjantaina osallistutaan Zeldan kanssa Jessica Ristimäen saalispalkka/tottelevaisuussemppaan, joten siitä koetan raapustaa jotain järkevää! Tulee varmasti itsellekin paljon uutta ja uusia näkökulmia. Odotan innolla :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti