sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kiirettä pitää…Blogin päivitys ja treenipäivityksen kärsii pahasti, kiitos muiden kiireiden. Tässä on tosiaan ollut kaikenmoista. Koneella, kun istuu jo pelkkä sähköposti vie vähintään tunnin

On tässä tullut järjestettyä koulutusohjaajakurssi, jonka myös samassa itse suoritin ja harjoittelut vaativat vielä kuittaukset ja kennelliitolta odottelen laskua niin saa sen kortin anottua. Eli kymmenen vuotta harrastaneena, kisanneena ja aika monta vuotta kouluttaneena, saan vihdoin jonkin asteisen pätevyyden touhuun ;)

Agiseuran hallityöryhmässä toimiminen on koulutusvastaavan tehtävien lisäksi aiheuttanut lisästressiä, mutta mitä sitä ei oman lajinsa ja harrastuksensa eteen tekisi? Tämän lisäksi on sitten rotuyhdistyksen lehteä ja sivuja, joiden tekemisessä inspiraatio on täysi nolla. Molempia teen puhtaasti vapaaehtoisesti ja palkaksi saan moitteita,  kun en ole hoitanut hommiani kunnolla. Asetan kuitenkin muut asiat noiden edelle, kuten koulu, työ, omat koirat ja niihin liittyvät harrasteet, joten aika rotuyhdistykselle on rajallinen. Ja ihan puhtaasti itsekkäistä syistä.

Ja kaksi kuukautta on mennyt myös työssä oppimista suorittaessa vallan käytännön hommissa, joten ei ole tarvinnut koneella istua.

Siinä vähän selittelyä, miksi blogia on jäänyt päivittämättä!

Syysloma meni ajat sitten ja se alkoi pienen juhlinnan kautta Heinola viikolla. Heinolasta sitten ajelin koiratouhuihin, minkä ehdin. Tiistaina oli Zeldalla ja Hupsilla Vapun pentuleikkiyksäri Sporttiareenalla. Zelda oli just niin helppo leikkikaveri, kun oletin sen olevan. Sain keskittyä enemmän itseeni. Läksyksi tuli ”kiitos” ja nakkia naamaan. Eli toisin sanoen lelun irrotusta. Sitten myös lelulle lähetyksiä. Hyviä ja yksityiskohtaisia ohjeita kaikkeen ja onneksi on videolla niin pääsee kertaamaan. Leikkitunnin päätteeksi Sanna otti vähän poseerauskuvia:

Keskiviikkona oli Teslan päivä ja se pääsi paimeneen Kausalaan. Sanotaan nyt vaikka niin, että tulipahan käytyä. Juoksujen takia jäi Teslalta odotettu Niinun koulutus väliin ja se hieman harmitti. Alma lähti tuuraamaan ja ihan kivasti sain treeniä, sunnuntai meni ehkä hieman paremmin. Ja triplavalssin onnistuin tekemään, ainakin sinnepäin. Almalla on Teslaan verrattuna parempi draivi, mutta se on silti satakertaa herkkänokkaisempi. Almalta puuttuu se puoliteholla vaihe, joka Teslalla on päällä vähän liian usein. Almalla on kaikki tai ei mitään.

Tesla alkoi olla juoksujen alla ja erityisesti niiden jälkeen hieman kärttyisä. Kotona tytöillä menee mainiosti, mutta lenkeillessä ollaan vähän siinä vaiheessa, että ei oikein kemiat kohtaa. Toinen tahtoisi vaan nuuskutella ja toinen jahdata. Tesla jäikin pariksi viikoksi Heinolaan lomalle, ei tosin kärttyisyyden vaan Agilityn rotumestisten vuoksi, jossa Markon kanssa kävi hakemassa kakkosluokan rotumestaruuden kotiin. Nollia ei tullut, mutta ei ne kaukana olleet. Aika hyvin ilman treeniä.  Takaisin tullessaan meni viikko vähän toisilleen murjotellen, mutta pikkuhiljaa taas Teslaa kiinnostaa leikkiä Zeldan kanssa, ei tosin ulkoillessa. Pikkupennusta on tullut vähän iso ja raju. Nyt ollaan opeteltu sitä, että Tesla saa jolkotella rauhassa ja Zelda opettelee antamaan sen olla. Kuri tuo tulosta ja muutaman ”keskustelun” jälkeen riittää pelkkä hymähdys niin suunta vaihtuu. Ja nyt kun Teslaa ei saa kiusata niin Zelda on keksinyt taivaalla lentävät linnut :D Siinäpähän yrittää.

Toissa viikonloppu vierähti Kaukosen Ullan hyppyklinikalla, jolle osallistui sekä Tesla, että Zelda. Koetan vääntää aiheesta oman bloggauksen, mutta nyt muihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti