sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tampere kuvin

Tässä tulee lupaamaani kuvasatoa Tampereen reissulta. Harmittaa, kun kamerassa ei ollut akku ladattuna ja jäi hakukuvat vähiin. Muutaman kuvan sain namiringistä, mutta jätetään ne omiin arkistoihin tai odottelemaan photoshoppailua, jos vaikka joku treenaaja ei halua itseään blogimaailmaan. Koirilta ja kavereiltahan ei luonnollisesti lupia kysellä!

Tää on niin tätä kun yrität akku viimeisillään kuvata koiranpentuja:





Tesla seuraa tarkkaavaisesti kouluratsukoiden kiemuroita veryttelyssä.



Hevoskisat oli oiva tilaisuus opettaa Teslaa nukkumaan häkissä. Kuuluttaja oli ihan vieressä ja ihmisiä kulki ohi. Lakana tuohon eteen niin nukkumarauha oli siinä.



Viisikuinen Mauno mäyräkoira kävi myös seuraamassa kisoja tovin.



Helmi-poniin tutustuttiin kisojen jälkeen eikä pelottanut yhtään kumpaakaan. Lampaat sen sijaan katsoivat parhaaksi siirtyä keskemmälle aitausta, kun pentu tuli liian liki.



Ja sänkipellolla niitetään heinää lujaa!



Tesla nautti täysin rinnoin maanmuokkauksesta tallin pihalla. Emänsä on lumikuono niin tytär taitaa olla multakuono.



Tässä ei olla enää Tampereella vaan sunnuntaina tuli veljeni morsmaikkuineen ihailemaan pentua. Kuten kuvasti näkyy on pahin naskalihammasikä päällä ja rajojaan koetellaan oikein olantakaa. Ei paljon auta luvallista purtavaa tunkea suuhun kun naskalit hyökkäävät käteen, jossa lelu on. Arttu tulee hoitamaan Teslaa yhdeksi yöksi, kun minä lähden vanhenemaan Tampereelle hyvän musiikin tahdissa. Katsotaan miten selviävät ;)

1 kommentti: