tiistai 13. syyskuuta 2016

Kimpassa juosten

Täytyy tehdä oikein tänne tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta merkintä. Eli meillä juostaan kerrankin yhtäaikaa, kun tyttöjen kierrot ovat viimein kohdanneet toisensa. En muista moista tapahtuneen aiemmin ja muutenkin hemmetin huono pitämään näistä kirjaa. Tällä kertaa molemmat kyllä tekivät omiaan ahkerasti ja odotin Zeldan juoksua alkavaksi. Tesla sitten päätti reissussa aloittaa ja viimeksi se on juossut maaliskuun alussa, kun oltiin reissussa. Hieman tiukka väli. Zeldan hain reissusta tullessa hoidosta ja seuraavana päivänä huomasin, että turvoksissa on.

Näillä perustein saadaan olla kerrankin joululomalla juoksutta, kun yleensä nämä ovat jouluntienoilla tupanneet juosta. Ja seuraavat juoksut on odotettavissa kevääseen. Teslan kohdalla juoksut ovat nyt sinällään ihan fine. Ahvenanmaan kisat meni miten meni ja odotettavissa, että rotumestikset menee samaan konkurssiin, mutta kannatuksen vuoksi mennään radoille. Zeldan osalta vähän huonompi juttu, kun ei päästä tekemään tottista seuramestiksiä varten ja se on meidän heikoin lenkki tällä hetkellä. Ja pahasti pelkään, että ei ehdi loppua agilityn rotumestiksiin mennessä, joten nekin jäävät sitten todenäköisesti välistä...

Tämmöstä siis. Itteä vaivaa karsea syysväsymys. Yleensä syksystä nauttii, mutta kesälomien jälkeinen työilmapiiri ei ikävä kyllä tunnu auttavan asiaa. Ehkä tämäkin syksy tästä taas voitoksi muuttuu. Onneksi tiedossa on kaikkea muuta ajateltavaa, kun työt, kun muutaman viikon päästä on jo briardleiri, jonne tulossa oikein kivasti väkeä ja Zelda pääsee tottistelemaan/leikkimään. Kattellaan sitten mitä tehdään ja millä mielellä ollaan, mutta mielenkiinnolla odotellaan. Treenattavaa onneksi riittää vähän joka alueella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti