perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pentusuunnitelmista

Jälleen kerran moninaisista syistä Teslan pennutus siirtyy seuraaviin juoksuihin. Uros valinta on ja pysyy ja Sepi lupautui odottamaan morsiantaan joulukuulle. Painavin syy lienee omistajan lahopäisyys eli olen kuvitellut kokoajan, että silmätarkastuslausunto on voimassa kaksi vuotta, mutta eihän se ole kuin vuoden ja on mennyt Teslalla vanhaksi. Niin paljon, kun koirien kuvaamisesta ja luonteesta itse paasaa niin ei olisi antanu luonto periksi tehdä pentuja ilman tätä lausuntoa. Teslalla tehtiin kuitenkin niin proget ja papat, joten nyt on aikalailla seuraavia juoksuja ajatellen ajankohdan arvioiminen huomattavasti helpompaa. Seuraavat juoksut siis ajoittunevat joulukuulle.

Olisihan sen satoja kilometrejä ajamalla sinne silmätarkastukseen varmasti saanut, joten ei se ihan ainoa syy ollut. Äidillä on ollut haaveissa tehdä Almalla pennut omiin nimiin ja se on kokoajan kytenyt toisena vaihtoehtona. Jotenkin alkoi tuntua kaiken säätämisen päälle paremmalta, että tehdään ne alman pennut nyt syksyksi ja toivotaan sitten Teslalle kevät pentuja. Kahdet pennut yhtä aikaa taas ei tunnu lainkaan järkevältä ja houkuttelevalta ajatukselta.

Flying Duster's pentuja on siis luvassa tämän vuoden puolelle :)

Alma kävi tänään hakemassa itselleen voimassa olevan silmälausunnon ja sai kuin saikin täysin terveet paperit. En Alman aiemmasta pentueesta tunne paremmin kuin Vidaa, mutta siinä on harrastuksia ajatellen kyllä oikein kivasti potentiaalia ja draivia, joten toiveissa olisi saada säpäköitä harrastuskavereita myös tästä toisesta pentueesta.

Sulho on jo harkittu ja siitä ja suunnitelmista koetan saada järkevää päivitystä kotisivuille mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti