sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Legend of Zelda

Hän on täällä.

Silloin, kun minä oli pieni niin pelattiin kasibittistä nintendoa. Silloin, kun minä olin pieni meillä oli kolme ruskeaa briardia. Ja eilen hain Torniosta ikioman prinsessan kotiin. Kymmenen vuoden unelmasta tuli totta. Nimen valinta oli yllättävän hankalaa. Ensin mielessä oli Tau, joka on siis leptoni, alkeishiukkanen, olisi sopinut Teslan kanssa samaan teemaan, mutta ei se nimenä sitten oikein istunut. Sitten mielessä oli Tinka, mutta siinä oli jotain. Usva oli hyvä ehdotus, kaunis nimi. Maistelin sitä kuitenkin kutsumanimenä eikä se vaan sopinut suuhun. Zelda oli aikoinaan Teslallekin vaihtoehto. Onhan se vähän sokerinen eikä niin helppo sanoa, mutta kyllä se muuntuu kutsuttaessa "zse zse" ja alkaa varmasti toimia :) Hän on Princess Zelda. Sointuu kennelnimeenkin eli Seleneen, saanko siis esitellä Boreabrie Selene alias Zelda, uusi perheenjäsenemme! Kiitos tästä ihanasta sisupussista Minnalle :)

Zeldalla oli pitkä kotimatka. Hain hänet Torniosta saakka ja batteryn avulla matkasta selvisimme. Prinsessa nukkui kiltisti koko matkan kunnes 100 km ennen Poria tuumasi, että nyt riitti ja kiukuttelu alkoi. Häkissä oli jo matkattu hänen mielestään ihan tarpeeksi. Haettiin Tesla aamuyöstä Nakkilasta ja siitä vasta älämöly syntyi. Matkasta selkeästi väsynyt pentu meni auton alle murisemaan yli innokkaalle isosiskolle, joka teki kaikkensa ollakseen mieliksi. Tesla käyttäytyi pennun kanssa juuri niin kauniisti kuin osasin toivoa ja odottaa.

Ensikohtaaminen, kun Zelda suostui auton alta murisemasta:

Kuten kuvista voinee päätellä niin Tesla yritti kovasti koko illan lämmitellä toista :) Välillä se katto mua ja kysy, että mamma mikä toi on, miksei se halua leikkiä mun kanssa. Zeldaa vaan suututti peilin takaa kurkistava pentusisar, joka ei suostunut leikkiin. Toisella oli rankka automatka takana ja muutaman tunnin unien päälle se oli kuin toinen koira. Eivät vaan päässeet vielä vauhtiin, kun vein Teslan näytille ja nyt Tesla on pikkuveljeni luona karanteenissa jonkin aikaa. Kävi sitten niin, että joudutaan isoihin kehiin ;) Pistetään seuraavaan bloggaukseen siitä reissusta... Nyt tutustutaan Zeldan kanssa toisiimme ja vietetään kahdenkeskistä laatuaikaa. Eli mä bloggaan ja Zelda nukkuu ;) Kyllä me tossa äsken vähän leikittiin ja käytiin kävelyllä, mutta toinen ei ole vielä saanut kunnon uniaan.

Palaillaan :)

5 kommenttia:

 1. Jenna & Naava-nappula31. heinäkuuta 2011 klo 15.59

  Hyvä että matka sujui hyvin. Pitkälle pääsit ennen huutoa :D Onnea vielä matkaan sulle ja Zeldalle! Toivottavasti törmäillään taas pian (viimeistään agibaanoilla). p.s. Terkut prinsessa Zeldalle Naava-nappulalta!

  VastaaPoista
 2. Hah, Tesla tekee kaikkensa jotta pentu 'lämpenis'! Ihana! Jospa ne nyt jo ovat kavereita...
  Rapsuja!
  -Minna & lauma

  VastaaPoista
 3. Ihana Tesla kun on niin innoissaan uudesta kaverista! Toivotaan että tulevat yhtä hyvin toimeen kuin meidän pojat, ainakin hyvältä vaikuttaa tuo Teslan leikki-into :) Onnea uudesta pupsista!

  VastaaPoista
 4. Terkut ovat tulleet perille ja takaisin sinne myös! Mun on kyllä pakko joskus matkustaa sinne pohjoiseen tapaamaan pentusisaria, joten eiköhän me nähdä! Zelda taisi vaan vaatia pari kotiutumispäivää lämpenemiseen. Odottelen tässä, koska Teslan hermot menee... se vaan tuntuu olevan ihan yhtä pentu itsekin.

  Ja kiitos onnitteluista.

  VastaaPoista