torstai 29. heinäkuuta 2010

Keinukammo ja ratajännitys

Tiistaina meillä oli viimeinen kurssikerta agilityn lumossa, mutta uskon meidän jatkavan vielä seuraavassa jaksossa. Alkuun treenattiin pätkää, jossa koetin ensin sylkkäriä ja se ei toiminut sitten yhtään koiran kanssa. Tuntui alkuun helpolta, mutta sitten käytännössä ei lainkaan. Tesla sitten alkaa vielä lukemaan itse rataa, kun jäädään hinkkaamaa eikä keskity ohjaukseen lainkaan. Toisella tapaa sujui hieman paremmin...

Toiveiden mukaan otettiin lopuksi keinua ja se oli ihan hirvittävää. Teslaa jännitti niin kamalasti se keinu eikä se olisi millään halunnut suorittaa sitä, mutta suoritti kuitenkin hitaasti ja epävarmasti sekä haluttomasti. Kontaktilla oli kyllä ihan kiva hengailla. Siihen, kun pääsee niin ei mitään hätää. Keinutreeniä on nyt pakko alkaa tekemään oikein olan takaa... kai se siitä?

Keskiviikkona oli WeCAn helle-epikset ja päätin osallistua mölliluokkaan. Ohjaajaa jännitti vallan hirveästi. Rata ei ollut paha vaan juuri sopiva mölleille. Tuomarin mukaan perin Raumalainen rata. Tuomarina oli siis Anne Trygg. Esteitä oli vain kolmetoista ja ihanne aika 50s, joten jokaisella oli mahdollisuus suorittaa rata rauhassa. Rata oli sinänsä helppo, mutta mutkaa löytyi, joten ohjausta olisi päässyt harjoittelemaan. Minä en uskaltanut jättää edes koiraa paikoille, kun se luki tietysti jännityksen ja oli jo menossa radalle kovasti. Meillä alkaa olla paikalla olo kunnossa niin en uskalla sitä sitten möllikisoissa tietenkään treenata, kun sössisin homman omalla jännityksellä. Huolimatta kömpelöstä ohjaamisesta Tesla suoritti puhtaan radan ajalla 27,56 ja voittajasta jäätiin vain puolisen sekunttia. Muita osallistujia ei ollutkaan, joten palkintosija oli jokatapauksessa varma, mutta tulihan se sentään nollalla niin siihen voi olla tyytyväinen.

Nyt sitten pitää saada meidän yhteistyötä vain hiottua ja ohjaukseen paljon hienosäätöä ja ne kepit vauhdikkaan varmoiksi ja se KEINU KUNTOON. Sen kanssa mennään kyllä tänään hallille taistelemaan kahden apuohjaajan voimin... Onneksi meillä on aikaa =)

1 kommentti: