tiistai 6. joulukuuta 2016

Agilityä, ei juuri muuta...

Tosiaan ollut synkkä syksy kaikkine väsymyksineen melko laiskaa treenailun puolesta. Ehkä se pieni tauko tekee hyvää. Hakutreenit nyt uhkaavasti alkavat jäädä talvitautolle, vaikka ollaan muutaman kerran koetettu saada vielä yhdet treenit kasaan, kun ei se talvi tulekaan. Noh tammikuussa on varmaan jo kerran viikossa joku sisätreeni niin päästään hiomaan ilmaisua. Tokoa ollaan tehty onneksi ainakin kerta viikkoon omassa ryhmässä ja hinkattu lähinnä ruutua. Ehkä tauko tekee noudoille ihmeitä. Teslalla ei ole nyt ollut treenipaikkaa, mutta asiaan on toivon mukaan tulossa muutos, lajina rallytoko. Ja oma väsymys saattaa selittyä tällä pitkittyneellä sairastelulla, jonka lääkäri totesi keuhkoputkentulehdukseksi, joten sitä nyt ollaan paranneltu mennyt viikonloppu ja toivotaan, että antibiootit puree.

Agilityä ollaan kyllä treenattu ja se ei ehkä ole auttanut tähän sairasteluun, kun aina treenien jälkeinen päivä on ollut todella väsynyt. Siis ohjaajalla. Jotain Zeldan kanssa on kuitenkin tehtävä ja agilityä se rakastaa ylikaiken. En vaan raaski pistää sitä lajia vielä täysin telakalle, vaikka siinä omat riskinsä onkin. Toisaalta nyt, kun ollaan käyty säännöllisesti osteopaatilla niin agilitystäkin tuntuu tulleen harmoonisempaa. Voiko näillä olla jotain tekemistä keskenään? Tesla on päässyt lähinnä muistelemaan kontakteja että pujottelua. Sen kanssa olisi tarkoitus kyllä jatkaa kisaamista, koska viimeksi se taas kulki tosi kivasti. Niin se tuntuu tekevän aina, kun uhkaan, että tää oli sitten tässä, jos ei koira kulje. Ja sitten tehdään tietty hyllyjä, kun se kulkee.

Toissa viikonloppuna otin oikein ahkeran kisaputken ja kieltämättä näytti se Zeldakin meno jo melko agiliidolta. Laitetaan tähän loppuun kaikki videot.

Teslan lauantain radat:Zeldan sunnuntain radat:


 

 Zeldan videoista kiitos TAMSKin tallentuvalle screenille :) Hyvää palvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti