sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Onnistumisia

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa niitä tuloksiakin alkaa syntyä :)

Käytiin viikko sitten purinalla saakka juoksemassa kolme kolmosten rataa tai Tesla juoksi ja ohjaaja läähätti perässä. Ei kovin fiksu idea lähteä suoraan yövuorosta kisaamaan, mutta ei ollut täysin turha retki, kun ekalta radalta irtosi kuitenkin nolla eli meidän eka SM-nolla korkattu hypäriltä. Tein vielä tosi typerän ohjausvirheen, joka söi sekuntteja, mutta siitä huolimatta päästiin ihanneaikaan, joten loi retki myös uskoa sen suhteen, että ei noissa suuremmankaan luokan kisoissa ole mahdotonta päästä ihanneaikaan. Ei me niille kärkipään kaahareille pärjätä, mutta omalla tasollamme on mahdollista saada joskus jotain aikaan. Loput radat olivat sitten sitä, että Tesla piti hauskaa ja mun jalat eivät kantaneet eli kaksi komeaa hyllyä...

Tänään oli TVA Pori Ry:n seuramestaruudet ja mehän tietysti osallistuimme sinnekin, vaihteeksi taas alokkaaseen Zeldan kanssa ja tällä kertaa se tuotti tulosta!

Luoksepäästävyys 10
Ei se istua malttanut, mutta ei hypännyt syliin.

Paikkamakuu 10
Koira oli kyllä kauhean levottoman oloinen ja sain tehdä aikalailla töitä, että sain sen alkuun kuulolle. Ei se kuitenkaan noussut ja skarppasi hienosti loppuun.

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Zelda oli vähän kohelo ja olisi mielellään palkannut itsensä hihnalla. Juoksussa tunsin, kun koira selkeästi nousi, mutta ei onneks alkanu hyppiä. Pysähdyksessä se joutui suorastaan hyppäämään taaksepäin ja täyskäännöksessä katosi hetkeksi jonnekin.

Seuraaminen taluttimetta 10
Tässä koira teki melko puhdasta työtä ja ansaitsi kyllä varmasti kymppinsä, vaikka itse tiedän, että ei se sitä parasta mahdollista ollut.

Maahanmeno 9
Perse tuli maahan hieman jäljessä, mutta tuli sentään.

Luoksetulo 8
Tässä tuli työtapaturma. Matka oli kamalan lyhyt ja koira lähti hirveällä banaanikierteellä täysiä kohti ja molemmat siinä tajuttiin, että ei saanut sillä matkalla oikaistua itseensä ja tuli vinoon juuri väärinpäin, jotta olisi päässyt sujuvasti perusasentoon vielä edestä, joten pistemenetykset huonosti lopetuksesta.

Seisominen 10
Kiva napakka pysähdys ja ei jalatkaan liikkuneet. Olen tyytyväinen. Oli koko liikkeen tosi kuulolla.

Estehyppy 8
En oikein muista mitä muuta tässä kävi, kun että koira pysähty ja käänty hieman kohti tuomaria ja jäi kyttäämään sen näköiseinä, että kohta hyppää syliin, mutta ei onneksi hypännyt.

Kokonaisvaikutus 10
Jotain se tuomari kommentoi hyväntuulisuudesta tai -tahtoisuudesta.

Yht. 185, ALO1, KP, 3. sija ja TK1 eli enää meillä ei ole (onneksi) asiaa sinne alokkaaseen vaan odotamme innolla avoimen korkkausta, joka tulee tapahtumaan heti, kun saadaan nouto pakettiin :)

 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut tokokoularista! kasvattajan lupaama pikkupaketti on tulossa.. :)
    Zelda-hyrrälle rapsuja <3

    VastaaPoista
  2. Isot onnittelut hienosta tuloksesta ja koularista!

    VastaaPoista