torstai 23. toukokuuta 2013

Onnistumisen iloja


Hiottiin viimeksi Lentsulla sotasuunnitelmaa kaukoihin ja en ole ehtiny ehdollistaa niihin kuuluvaa kosketuskeppiä, kun saatiin semmosen vaihdot aikaan takapihalla, että teki mieli hyppiä koiran mukana. Ollaan siis pääsemästä niistä kyttäämiskakeista veks ja siirtymässä vauhdikkaisiin vaihtoihin.

Mä oon kyllä yleisesti kauheen tyytyväinen Zeldan työskentelyhalukkuuteen ja en oikein tiedä, miten se voisi olla parempi. Toki se voisi olla keskittyneempi ja vähemmän vilkas, mutta mä itse tykkään, että koira saa olla vähän vilkas, toki se on haaste tokossa, mutta kyllä se liika vilkkaus on sitten jossain toisessa ominaisuudessa plussaa.

Teslan kanssa aloitettiin lyhyt kurssit aiheina temput ja voi/evl ongelmat. Tesla oli temppukurssilla aika taitava, ylläri, ylläri :) Sehän nyt osas lähes tulkoon jo kaikki temput mitä oli vuorossa, peruutus, kiepit ja jalkojen ali pujottelu.

Kauheen ahkerasti ollaan edelleen hakuiltu ja ensi viikolla alkaa kurssi, joten sieltä hakemaan vähän tilannekatsausta ja evästystä jatkoon.

Tiistaina tein molempien tyttöjen kanssa jopa pienet aksapätkät treeninvedon päälle ja kyllä oli kivaa! Tesla oli tietty super ja Zelda ohjautui jopa muutaman esteen!

Zeldan kanssa ollaan tokossa nyt oikeesti keskitytty niihin käännöksiin ja kyllä sitä valoa näkyy. Ja meillehän ei riitä mikään kohtalainen vaan tavoitteena on oikeasti melko lailla täydellinen seuraaminen, jota kelpaa esitellä kesäkuussa rotumestiksissä, vaikka taivaalla lentäisi tuhat lintua eikä kukaan pääse sanomaan, että aukeaa pätkän vertaa. Menemme sinne siis näillä näkyminen aloon, vaikka kaukot on kääntyneet parempaan suuntaan ja noutokin etenee pikkuhiljaa tai lähinnä se luovutus ja loppuasento. Luoksetuloa täytyisi muistaa tehdä kanssa, koska se on vähän semmonen katoileva liike vielä tässä kohtaa.

ps. kuka järjestäisi mulle aikaa lähtee Teslan kaa agibaanoille tai vaihtoehtoisesti veisi sen moisille :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti