torstai 30. toukokuuta 2013

Kymmenen kertaa

Ei ole vielä kesäkuu ja hakutreenisaldo on ihan huippu. Eilen ekaa kertaa yks treenikaveri sanoi myös ääneen, että Zelda on kehittynyt. Ja maanantaina alkaneella hakukurssilla koutsi käski nostaa vaatimustasoa ja vaikeuttaa treeniä. Eikä me saada sitä ilmaisun opetustakaan säästää talveksi vaan kyllä se rullatreeni alkaa, hyvästi haukku. Saanpahan syyn tilata keltaiset irtorullat :)

Miksinäin? Zeldalle varmasti saisi haukkumisella sen HK1-koularin ja se kykenisi myös haukkuvaksi, mutta pidemmän päälle rulla kuitenkin tuntuu järkevämmältä ja vaikka sen opetus on monivaiheinen niin se on lopulta koiralla helpompi. Zeldalla on myös paha tapa tunkea maalimiehen syliin, joten rullalla päästäisiin tästä ongelmasta eroon ilman, että joudutaan kauheasti kieltämään ja paineistamaan piilolla. Maalimieskäytöstä toki opetellaan edelleen, vaikka rulla on tavoite. Niin ja sitten tietysti omasta mielestäni rulla on helpompi muuttaa haukuksi, joten ei me hävitä mitään, jos opetellaan se rullailmaisu nyt muualla kuin metsässä ja opetellaan haukkumaan kunnolla käskystä ihan muuten vaan.

Meidän suuren luokan tähtäimet on edelleen tokossa, mutta oishan se typerä treenata hakua ajatuksena pelkästään se HK1, joten treenataan sitäkin ajatukset korkealla, tavoitteet toistaiseksi maltilliset.

Tokoa!

Tokossa meillä on takana huippu viikonloppu Lentsun opissa. Ja mulla oli oikeen muistiinpanovihko! Ja asetettiin omat tavoitteet ja tavoitteiden täyttymispäivä. Ja saatiin paljon hyviä neuvoja, uskoa tulevaan ja naurua. En jaksa klikkailla tänne kuvia, mutta täältä löytyy otoksia viikonlopulta ja Zeldaan jahtaamassa puluja:

http://sannarautio.kuvat.fi/kuvat/2013/Schapetoko+viikonloppu+25-26.5.2013/

Tämmöset koulutusviikonloput on huippuja ja antaa kyllä taas eväitä pitkäksi aikaa.

Aksailua...

Päästiin eilen viimein mukaan ohjatuille... Zeldan kanssa meni kivasti, kun ohjelmassa oli kepit ja kontaktit, ei tarvinnu ohjata. Tesla oli vähän laimee ja tänään se olikin sitten ihan kipeä, mitälie syöny. No ei se onneksi kovin kipeän kuuloinen ole, kun kaivoin sen viimen sängyn alta pesuun ja pistin kylppäriin kuivumaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti