lauantai 22. elokuuta 2009

Elämää kuvin puolen vuoden ajalta

Ja niin se aika vain menee. Tesla sisaruksineen täytti viime viikolla puolivuotta. Juhlahumun sijaan keskityttiin täiden tappamiseen. Tosin minkäännäköistä elämää ei ole näkynyt frontlinesuihkun jälkeen, vaikka kuinka on syynätty. Jes.

Mutta asiasta iloisempiin, vastasyntynyt Tesla:Kirjavin on Tesla:Herrainpäivillä:Puistoilemassa:Unohdin ottaa Teslasta kuvan, kun se istui nojatuolisa ja vahti kovaan ääneen, kun neuvoin asiakkaita lajittelemaan kaatopaikalla. Tämän jälkeen se oli hyvin väsyneenä vaakakopissa:Tesla siis käväisi taannoin töissäni tutustumassa kaatopaikan menoon ja aiheuttamassa ihastusta.

Tesla oli hoidossa porukoilla ja Mosse-veli kävi kylässä:Seuraavana päivänä kävi sitten Selma-sisko:Hirveästi on Teslasta kuvia sieltä sun täältä. Pitää joskus ajan kanssa oikeen kunnolla katsastaa. Nyt vietetään tosiaan Heinola viikonloppua, koska osallistuin aamulla Nadan kanssa Vääksyn agikisoihin. Voin sanoa, että aika epätoivoista oli, mutta siitä tarkempi tilitys tuolla toisaalla. Hirveän hyvä fiilis jäi itse kisoista ja odotan jo kovasti, että Tesla on kisakunnossa =) Vaikka tiedän, että nyt on aivan liian aikaista sanoa, tuleeko siitä mitään. Toivottavasti vauhti tulee olemaan mummon eikä mamman veroista. Tänään olisi tarkoitus mennä Selma-siskon kanssa ottamaan jotain pientä :)

EDIT. Oleellinen asia tästä unohtui! Onnittelut Teslan Nelli siskolle Kajaanin ROP-pentu tittelistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti