tiistai 18. elokuuta 2009

Loppu luonnollisuudelle

Kiitos täit. Niin Teslasta löytyi sitten täitä, yäk. Alkujärkytyksestä on onneksi selvitty ja työpäivä vietetty googlen ja koirafoorumien parissa. Aika lohdullista tekstiä olen saanut eteeni.

Mistälie tulleet? Vaihtoehtoja, kun on monia. Olemme käyneet kolmessa eripaikassa harrastamassa, joten mistä vaan ovat voineet tulla. Koirapuistossa ei olla käyty koskaan, mutta tuossa minun naapuripuistossa liikkuu koiria ahkeraan. Tosin Teslalla on ne tietyt koirakaverit, joita sen annan moikata ja kaikkien omistajien kanssa olen aina vaihtanut sanasen, jos toisen. Schapeleiristä taitaa olla jo hieman kauan aikaa. Uskon huomanneeni nuo pienet hirviöt suhteellisen ajoissa. Tosin niiden itämisaika on sen viikon verran.

Harmittaa hieman, että menin huomaamaan nuo täit vielä kentällä kirkkaassa auringon valossa. Olivat vielä niin mitättömiä, että piti tehdä perusteellisempaa tutkimusta, jotta varmistuivat täiksi. Muutama koirakoulunvetäjä kävi Teslan kuonoa ronkkimassa. Kannoin Teslan autoon ja iskin häkkiin ja ajoin apteekin kautta kotiin. Mukaan tarttui frontline-sumute ja tänä iltana pidetään huolellista syyniä näkyykö enää elämää. Kyllä se aikamoista myrkkyä on, että toivottavasti opittiin nyt kantapään kautta pysymään erossa täistä. Petivaatteet, lelut ja lakanat keräsin pois ja aloitin pesu-urakan. Samantein imuroin ja vainoharhaisena varmaan imuroin jokapäivä seuraavat kaksi viikkoa. Josko tällä selviäisi?

Minähän olen vain punkkeja ajatellut ja kun niitä ei ole ilmestynyt kuin se kolme ja kaikki yhdellä kertaa samasta paikasta niin en ole ollut huolissani. Valkosipulia syötin silloin, kun ne punkit ilmestyi. Sitäkään ei ole saanut nyt enää eikä ole punkit riesanneet. Eipä pieneen mieleeni tullut nämä omasta mielestäni, jopa ärsyttävämmät otukset. Rehellisesti ei ole nuo täit tulleet mieleenkään, vaikka onhan se oikeasti itsestään selvyys, että niitä varmasti Porin kokoisessa ja kaltaisessa kaupungissa pyörii. Koiraseurojakin on niin monia ja ne on pirskoutuneet niin tuskin se sanakaan heti leviää, jos jollain on. Itselläkin tosiaan on niin monta mahdollisuutta mistä nuo olisivat mukaan tarttuneet. No nyt on koira myrkytetty ja jonkin ajanpäästä varmaan taas uskalletaan kulkea normaalisti. Minä laitoin sähköpostia heti kaikille ohjaajille ja ajattelin ainakin tämän viikon harrastaa pelkkää kotitottista.

Mites meillä muuten?

Perjantaina Tesla oli minun kanssa töissä ja aiheuttu tietysti ihailua ja piti ulkona kovaa vahtia asiakkailla. Ainakin väsytti. Otettiin vähän perusasentoa ja seuraamista siinä työpäivän ohessa. Kyllä tuo perusasento alkaa jo hioutua pikkuhiljaa ja tesla tuntuu ymmärtäneen sivulla istumisen idean. Pieni askel siis eteenpäin, mutta aika merkittävä.

Nyt on kyllä ympäristön hajut alkaneet kiinnostaa ja keskittymiskyky herpaantuu herkästi. Taidetaan olla siinä iässä. Mistä puheenollen huomenna Tesla sisaruksineen täyttää puolivuotta! Enää ei olla pikkupentuja.

Viime viikolla minulla oli taas iltavuoro niin harjoitteleminenkin oli laiskaa. Tällä viikolla sitten aikaa menee täiden syynäämiseen ja pyykinpesuun. No pian on kesä ja työt ohi niin aikataulut muuttuvat joustavammiksi. Josko päästäisiin taas hakuilemaankin!

1 kommentti:

  1. no voi hel****

    niitä aina välillä on ja olis hyvä että koira olis suojattu jollain keinoin punkkeja yms. vastaan useesti karkottavat muutkin öttiäiset nuo punkki myrkyt..

    meilläkin niitä aina silloin tällöin kurssilaisilla tavataan :/ noh onneksi ei ole maailman kaatavaa ja niistä pääsee eroon :)

    VastaaPoista