keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Lupa liidellä...

...ainakin luuston puolesta :D

Tämän kevään jännittävin retki suuntautui Kankaanpäähän. Kovasti yritin tsempata itseäni, että ei se Ö-lonkilla tuolleen koikkeloisi, mutta samalla kauhulla odotin, että mitä tuhoa on saanut aikaan tuolla vieterimäisellä liikkeellään ja satakunnan liukkaista talvistakin joutunut selviämään yms muita kauhukuvia. Ventelä tuumasi, että terve on. Selässä oli oikeat määrät nikamia eikä epäpuhtauksia, kyynärät nollat ja lonkat been luokkaa. Kennelliitto oli samaa mieltä ja virallinen lausunto siis B/B ja 0/0!!! Selkää en tässä kohtaa pistänyt lausuttavaksi, kun jossain kohtaa kuitenkin varmaan otetaan ne viralliset spondyloosikuvat ja tähän hätään itselle riittää se mitä kuvat ja eläinlääkäri kertoo.

Kuvat:

Eipä se toki koiraa olisi muuttanut, vaikka olisi jotain muuta tullut, mutta olisihan se ollut sääli jarruttaa noissa rankemmissa lajeissa (agility, haku), kun koirassa tuntuu olevan muuten hurjasti potentiaalia, jos vain onnistun sen kouluttamaan. Varsinkin agility on nivelille sen verran rankka laji, että Ohmin kokoisella koiralla olisi varmasti huonompi tulos pistänyt jarrua. Nyt on kuitenkin luuston puolesta lupa harrastaa eikä tarvitse murehtia!

Ilmoittauduttiin vallan tottiskurssille, jos saataisiin vähän rotia treeniin ennen maasto- ja kenttäkautta. Agilityssä pitäisi ilmeisesti alkaa miettiä noita kontakteja. Muutamat näyttelytkin on kalenterissa ja MH-kuvaus tälle vuodelle niin ollaan tyytyväisiä harrastusrintamaan. Muissa lajeissa tehdään omaa tahtia ilman suurempaa stressiä ja kiirettä, jos tulee jossain valmista niin tulee, mutta jos ei niin ei. Zeldan kanssa olisi kuitenkin tarkoitus käydä kokeissa ainakin tokossa ja ehkä jopa korkata rallyura. Teslan tavoite on myös saada rallystä koulari tai kaksi. Eli ei pitäisi tulla tekemisen puutetta tälle vuodelle :)

Onni on kolme tervettä ja upeaa harrastuskaveria, joiden jokaisen kanssa on ilo tehdä! Saa olla kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti