sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kollin kuulumisia

En ole tainnut mainita, että Voltti on ollut viime aikoina varsin ahkera. Pienellä harjoittellulla kollista on kasvanut aikamoinen naisten mies. Voltin ensimmäiset pennut näkivät päivän valon itsenäisyyspäivänä ja kävimme eilen kymmenviikkoisia koltiaisia ihailemassa Mintun kanssa Kirsin luona Turussa. Tässäpä siis Voltin supersöpöt tulevat komistukset Kisompas J-pentue Mintulta varastamassa kuvassa:

Onneksi kaikki pojat ovat varattuja. Kieltämättä pentukuume hieman nousi, kun noita ihasteli. Olen hieman haaveillut jotain mestäkissaa Voltin kaveriksi, mutta toisaalta ei se toinen somppukaan huono olisi. Toivottavasti pennun perivät isänsä mahtavan luonteen.

Voltti on viime aikoina päässyt enemmänkin naisten makuun ja kevääksi odotellaankin siis lisää pikkuvoltteja. Voltti on käynyt naisissa ja meillä on käynyt naisia ja tässä vaiheessa jokaista askarruttaa, että merkkaileeko se. No ei se merkkaile. Voltti selkeästi haluaa pitää sukukalleutensa tallessa mahdollisimman pitkään.

Voltin valmistuttua championiksi ovat näyttelytouhut nyt toistaiseksi tainneet jäädä tauolle. Katsellaan, jos hullaannun jossain kohtaa innostuen aloittamaan rumpan alusta kastraattiluokassa. Enemmän meitä silti kiinnostaisi kissa-agility, jota ei kuitenkaan täällä Satakunnassa tai likimainkaan oikein tunnuta harrastelevan.

Katsellaan nyt rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja lisääntyykö lauma lähiaikoina ensin kissa- vai koiravauvalla tai kenties molemmilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti