torstai 26. huhtikuuta 2012

Tesla liekeissä ja Zelda ties missä

Viimeistä kertaa vähään aikaan, mutta toivottavasti ei lopullisesti treenailtiin Stenbergin Heinin agilitykoulutuksessa Teslan kanssa. Tesla oli ihan super ja ohjaaja vähän vähemmän super. Video kertonee treenistä enemmän kuin tuhat sanaa:


WeCAn treenit siirtyy maneesiin. Jostain kumman syystä turkkikoiran omistaja ei hypi riemusta kattoon. Ja kyllä me voidaan käydä metsässä ja voidaan paimentaa lampaita yms. mukavaa. Tesla on jopa talleillut monesti ja selvinnyt reissusta ilman pesua. No mä olen treeninit ja kisannut maneeseissa ja enpä muista, koska niistä reissuista olisi selvitty ilman pesuja. Hiekan ja hajonneen kakan yhdistelmä ei ole paras mahdollinen. Ja kesällä kuuluu treeniä ulkona! Nyt pidetään kaikki varpaat ja peukut pystyssä, että kesäksi löytyisi joku treenikenttä :) Nykysen kohtalo on käyttökielto johtuen virallisesta valituksesta... Todella harmillinen tilanne, mutta ei voi mitään. Tämä nyt johti ainakin siihen, että jätin Zeldalle treenipaikan ottamatta. Toki sillä alkaa pian alkeiskurssi yksityisellä puolella, mutta eteneminen tulee olemaan maltillisempaa, mutta muihin lajeihin eli niihin päälajeihin keskitymme senkin edestä. Teslan kanssa vedetään kyllä täysiä agia... katellaan kestääkö omat hermot yhtään maneesitreenejä vaiko eikö.

Viime viikonloppuna tehtiin vähän näytelmätreeniä. Lopputuloksena se, että mä ja Zelda kehässä on kohtalaisen mahdoton yhdistelmä. Onneksi otettiin maanantain tokotreenien päälle kokeilu, miten luonaa Kaisan kanssa ja niinpä Kaisa saa viedä Raumalla tuonkin riiviön kehään :)


Saatiin me pikku pätkä suhteellisen järkevää, mutta rähähdysaltista "painamisseuruuta" aikaan:


Samalta reissulta pätkät hömpöttelytokoa. Tää on niin enemmän Zeldan juttu, mutta voi kamala tota ohjaajaa. Enemmän videointia!


Kuin voi ihminen noin etukenottaa? Ja mistä noita täysin tarpeettomia ylimääräisiä "apuja" ja nytkähdyksiä riittää? No koiralla on intoa tehdä ja se kengurubensa katosi jonnekin heti, kun vaihdoimme lajia :)

Täällä on tullut takatalvia, mitkä tarkoittaa lähinnä kurakelejä. Kodinhoitohuone olisi kiva tai edes päiväpeitto. Toisaalta pitää nauttia, kun ei ole vielä niitä 30 asteen kaameita helteitä. Tosin toisin kuin viime kesänä, ei mulla ole typeriä yövuoroja niin me voidaan hyvin treeniä vaikka keskellä yötä! Joten tulkoon kesä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti