torstai 15. joulukuuta 2011

Vauhtia ja täsmällisyyttä


Mikä sen parempaa kuin lyhyet koulupäivät, jotka päättyvät ennen puolta päivää?
Pääsee valoisalla ulkoilemaan ja agitreenit, kun on joulutauolla niin sen kunniaksi olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja ajellut jo paristi tällä viikolla hallille.

Teslalle on nyt projektina varmat ja vauhdikkaat kepit. Namikippo tekee ihmeitä, mutta aiheuttaa myös varastelua. Avustaja on siis kultaa kalliimpi. Onneksi tänään sain Reetasta seuraa ja tuli onnistuneita toistoja. Eilen tehtiin myös hyppytekniikkatreeniä. Siinä ei tule onneksi virheitä targetin kanssa.

Zeldan kanssa otettiin yksinkertaista hyppy-hyppy-mutka putki-hyppy-hyppy treeniä. Rimojen tilalle käytössä speedpumpit. Tosin karkasi kerran ihan itsenäisesti suorittamaan medien perussarjaa ja aika vaivattomasti pomppi. Hallitusti rimat radalle, vasta vuoden iässä ja sittenkin varmaan aletaan nostaa Ullan ohjeiden mukaan. Nyt pitää ottaa työn alle estehakuisuus, lelupalkka ja ohjaajan liike imee koiraa liikaa. Putkille kyllä irtoaa kivasti, mutta parin hypyn takaa heikosti. Samoin kaartaa putkelta enemmin ohjaajaan kun hypyille. Tähän auttoi taas avustaja, joka palkkasi hyppyjen jälkeen. Ja tosiaan Zeldan kohdalla hypyt tarkoittaa speedpumpeja siivekkeiden välissä. Mulla on tavoitteena estehakuinen, irtoava ja kauko-ohjattava agibriardi. Se on liian nopea mulle muuten. Ja agihan on meillä vasta kolmoslaji vai miten se meni?

Tänään alkoi uusi tokokurssi, jonne pääsi vaihteeksi Tesla, jolle se kyllä on parempi. Zeldan kanssa nyt voidaan hioa kotona perusasioita kuosiin. Teslan kanssa tehdään kotona kaikkea tyhmää.

Aloiteltiin askelilla. Oikealle menee ihan kivasti. Vasemmalle mennessä perusasento heittää tosi vinksinvonksin. Taaksepäin poikittaa välillä, vaikka välillä osaa peruuttaa taitavasti. Uskaltaiskohan naksutella sen peruuttelun kuntoon niin tarjois aina sitä?

Sitten tehtiin noutoa. Hitaasti palautti ja väyläs. Ehkä sillä onkin karvoja suussa kapulan välissä niin häiritsee? Ja sitten Tesla ei osaa palauttaa sivulle ilman avustusta. Nyt treenitään pelkkää palautusta niin, että se ”tuo” tarkoittaa, että tuo sivulle asti ilman uutta käskyä ”sivu”. Kapulan räkimistä ei esiintynyt! Valtava työvoitto.

Loppuun vielä paikkamakuu ja sehän makas rauhassa kokoajan! Höh!

Huomenna varmaan laiskotellaan ja siivoillaan ”joulusiivousta” ja lauantaina katsellaan mitä tapahtuu. Sunnuntaina on pitkästä aikaa Heinin koulutus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti