perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lomailua, agirotua...

...aikaansaamattomuutta :/

Minä en ole lomaillut, paitsi ihan vähän töiden ohessa tällä viikolla. Tesla oli Heinolassa viikon lomalla ennen edellisen bloggauksen kisaraporttia ja tässä muutama otos:

Agirotu meni mahdottomissa helteissä tuskaillen ja jalat on sen verran laikukkaat, että ei taideta loppu kesänä paljon mikroshortseilla julkisesti pyllistellä... Helle näkyi karvaturreissakin. Tesla toimi kuitenkin mielestäni loistavasti helteeseen nähden. Ohjaajan aivot olivat kyllä jossain. Ei ole tervettä ajaa iltavuoron päätteeksi läpi yön Suomen halki kisaamaan. Ekalta radalta kuitenkin läheltä piti nolla, jolla lunastettiin paikka Open SM finaaliin:


Noiden suoritusten jälkeen tuumasin, että tämä oli tässä. Kävin tekemässä ohjaaja vaihdoksen ja Marko ohjasi Teslaa viimeisen radan. Touhu näytti niin hyvältä, että saa ohjata toistekin. Tesla otti vähän tuomarista häiriötä, mutta ne menevät ajan kanssa sitten. Täytyy nyt vaan saada Tesla pari kertaa Markon treenattavaksi ennen schapemestiksiä ;)

Lammaspiskit loistivat sitten sunnuntaina hienoine paitoineen ja kaikki saavat olla tyytyväisiä koiriensa toimivuudesta helteissä. Sunnuntaina oli kyllä hellerajat siinä ja siinä. Nada-mammakin pääsi liitelemään toisessa joukkueessa ja pienellä treenillä siitä olisi jotain voinut tullakin. Harmi vaan, että se on maksi... välillä tekis mieli mennä silti vielä kokeilee kepillä jäätä.

Täältä voi käydä ihailemassa lammaspiskei ja muita:

http://sannarautio.kuvat.fi/kuvat/2011/agirotu+2011/


Agirodun jälkeinen viikko meni enemmän ja vähemmän laiskotellen... muutama kerta on vähän tokoiltu perusjuttui. Ohjatut treenit voisi jo alkaa. Tosin ei meillä ole vielä ryhmäpaikastakaan tietoa. Ei näillä helteillä kyllä parane koiran motivaatiota liialla treenillä tappaakaan. Käytiin me kerran ihmettelemässä jazz hulinaa ja Tesla meni nätisti. Odotti käviksellä paikallamakuussa, kun hain ilmaisen vissypullon :) Mikä paikallamakuu ongelma? No avaran paikan.

Tämä viikko sujui työn ohessa lomaillessa, kun olin koiravahtina. Tesla sai painiskella gronttupennun kanssa ja siinä sivussa meni pari tervua ja kattia kevyesti. Kolmepäivää itikoita, sohvaa ja kirjaa, saa pyytää toistekin ;)Kesä käy vähiin :) Jäljellä on kuitenkin vaikka mitä jännää ja kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti