keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Oisko mulla sittenkin hakukoira?

Tesla oli tänään kyllä kamalan pätevä! Otettiin alkuun makaavat maalimiehet ympäri metsää, joukossa myös yksi pieni ihminen ja Tesla ei mörköillyt ketään vaan melkein syyliin kiipeili. Se ei epäröinyt yhtään piiloa vaan meni kaikille reippaasti. Loppuun yksi pako, että joutui koira vähän etsimään ja se etsi, irtosi musta todella kauas, ei luovuttanu tai tullut pyytämään apua, kun ei heti osannut paikantaa hajua vaan teki kokoajan töitä ja käytti nenäänsä. Lopulta ukko löytyi ja tuli hienosti takas maalimiehen kanssa eikä jättänyt tätä. Tosin ei se sillä ole missään vaiheessa ongelma ollut, kun maalimies on kaveri niin sellaisena se pysyy =)

Agiepikset ei sunnuntaina sujuneet ihan yhtä mallikkaaksi. Yksi tahmea hylly ykkösten radalta ja sitten yks vähän parempi hylly avoimen radalta. Ei irronnut putkiin, mitä mentiin tiistaina treenaa ja irtosi ihan hyvin ja vauhdilla. Keppejäkin hetsailin ja kyllä nekin lähtee. Nyt tarvii vaan saada avustajan kanssa treeniä, että saadaan ne itsenäisiksi.

Teslan mummo ja mun eka oma harrastuskoira sekä eka schapendoes täytti pääsiäispyhinä 11 -vuotta, meni töitä tehdessä tyystin ohitse... Onnittelut Lumikuonon F-pennuille vuosimallia 2000! Hampaat tippuu, mutta muuten mummo jyrää!

Tiltu <3Schapeja kolmessa sukupolvessa, Tesla, Tiltu-mummo ja Nada-mamma =)Agiliitoa kesällä 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti