torstai 10. marraskuuta 2022

Kahden vuoden hiljaisuus

 R.I.P Flying Duster's Time Bomb

Kahden vuoden blogihiljaisuuden olisin suonut loppuvan jollain muulla uutisella. Teslalla diagnisoitiin jo alkuvuodesta 2021 munuaisten vajaatoiminta ja kesällä 2022 oli aika päästää puudeli pois. Kiitos maailman paras puudeli kuin olit, opetit ja annoit niin paljon.

Tesla sai nauttia eläkäpäiviään Heinolassa ja siitä tuli äidin Rillan kanssa parhaat ystävykset.

Viimeisiä kuvia täydessä turkissaan


Tämä taitaa olla tämän kolmikon viimeisin yhteinen metsälenkki

Tämä blogi on täynnä muistoja meidän matkavarrelta. Tällä hetkellä omassa laumassa on schapedoesin mentävä aukko, joka on varmaan toistaiseksi voimassa oleva. Aika näyttää.

Mitä muuta meille kuuluu?

Zeldasta on tullut veteraani. Viime kesänä se sai kohtutulehduksen ja selvisi kohtuullisen isosta leikkauksesta. Sen eläkelajitavoitteet rallytokon parissa eivät ole kovasti edenneet, mutta hän voi kuitenkin hyvin ja nauttii siitä, että saa nukkua pää tyynyllä kyljessä kiinni. Toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä veteraanivuotta edessä. Zelda on varsin helppo ja mutkaton vanhus. Näin 11,5 -vuotiaana se alkaa olla melkoisen tasapäinen otus ja olen uskaltanut päästää sen Ohmin kanssa metsässä yhtäaikaa vapaaksi. On siinä edelleen kiihkeyttä olemassa ja ahneus on loputon.

Ohmin kanssa on kahdessa vuodessa saatu aikaiseksi vaikka ja mitä samalla kun on painittu kaikenmoisten haasteiden parissa. Meidän harrastaminen on painottunut pelastuskoirapuolelle ja elokuussa tein onnistuneen esivirran päälle päätöksen ottaa tavoitteeksi VIRTA -tarkastuksen. Ei me palveluskoiralajeja olla hylätty ja tavoitteita on siellä edelleen, mutta aika näyttää mitä saadaan vielä sillä saralla aikaiseksi. Ohmin kuulumiset ovat siirtyneet muodikkaasti instaan ja jos hänen matkaansa kohti virtaa ja muita kokeita haluaa seurata niin kannattaa ottaa seurantaan @ohmibriard

Blogit tuntuvat tällä hetkellä aikansa eläneiltä. Tämä blogi on ollut Teslan elämän alusta tähän päivään ja saa jäädä olemaan. En lupaa aktiivista päivitystä, mutta ehkä joskus tulee hetki ja tarve kirjoittaa niin on ainakin alusta olemassa.


Ohmin kanssa Virossa pelastuskoiraleirilläPari suosikkikuvaa Haamuja Tuulessa -leireiltä


Tämän hetken lauma. Rakkaat ranskalaiset.


Muistoissa;
FI MVA EE MVA EE VMVA V-11 HeW-12 VV-17 PMVV-17 HeVW-17 HeVW-18 VV-18 RTK1
Flying Duster Time Bomb "Tesla"
Emänsä FI MVA VV-12 Reirse Por Nada "Nada"
ja emän emänsä
C.I.B FIN MVA LV MVA LT MVA LVV-02 LTV-04 BH
Lumikuono Fatal de Fada "Tiltu"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti