maanantai 6. joulukuuta 2010

Sisko kävi kylässä

Ja Tesla järkyttyi.

Olen ilmeisesti toistaiseksi lopettanut vuokrafirmailun ja kirjoitin työsopparin Restelille, näin ollen työmatkaa kertyy vain sata metriä. Perjantai iltana tuli kotiin tuomisina hodarinakkeja, mutta lauantaina tuli ovesta sisään ensin iloisena yllätyksenä Sanna ja vähän sen perästä järkytykseksi Sara ja Selma. Tesla oli hieman raasu, kun sisko tuli höykyttämään omalle reviirille ja minä olin töissä. Hieman taitaa valeraskaus myös pukkaa päälle... läheisyyden kaipuu ja masennua. Voih :(

Lauantaina tuli turisteiltua sitten tokokisoissa. Ja kyllä sieltä sai taas hieman inspiratiota treenata. Sara oli kamalan innokas ja teki kokonaisuudessaan kympin arvoisen suorituksen, mutta tuomari rokotti sitten liiasta innokkuudesta muissa liikkeissä, joten ykköstä ei herunut. Koirat pääsivät kuitenkin kirvatsiin juoksemaan ennenkuin Sanna ja tytöt suuntasivat Helsinkiin:Aivan mahtavaa, kun pakkaset ovat muuttuneet lumeksi. Ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi viihdyttiin valoisaan aikaan pari tuntia lumisateessa ja illalla uusiksi. Treenaaminen ei ole ollut ihan niin ahkeraa omasta flunssailusta johtuen, mutta nyt tuntuu siltä, että sitkeä flunssa on selätetty ja energiaa riittää paremmin =) Järjestystä muutin vähemmän kodikkaaksi, jotta saatiin 5x3 metrinen treenitila, jonka toista lyhyttä seinustaa komistaa tuo komea 2x2 metrinen peili, eli ei voi valittaa.

Oman koiran kanssa puuhastelun lisäksi tässä on tullut säädettyä kaikkea muutakin koiriin liittyvää. Mun ja Sannan vastuulle annettiin ensivuoden schapendoesien tokomestaruuskisat ja selvittiin helpolla, kun saatiin järjestettyä kisat Heinolan 5.6 järjestettävien tokokisojen yhteyteen. Paimenleiritkin ovat 1-2 paikkaa vaille täynnä ja leiripäällikkö on tyytyväinen =) Kevään treenipaikka ja koulutusvuoro ovat agilityn osalta myös selvät ja täytyy toivoa, että päästään vielä johonkin kivaan tokoryhmään. Tämä TVA:n neljäs jakso meni juoksujen ja muiden menojen takia vähän ohitse :( Toivottavasti toko tauko näkyy positiivisena, kun seuraavan kerran päästään treenaamaan olohuoneen ulkopuolella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti