tiistai 7. huhtikuuta 2009

Teslan touhuja syntymäkodissa

Torstaina Tesla sisaruksineen on valmis muuttamaan maailmalle niiden täyttäessä seitsemän viikkoa. Teslaa odottaa 44 neliön kaupunkiyksiö, jossa johdot ja muu turha pikkuroju on piilotettu valmiiksi. Tesla on elänyt onnellista lapsuuttaan koiralaumassa ihmisten keskuudessa omakotitalossa. Pihalla on päästy käymään vapaasti ja sinne osataan myös pyytää. Muutaman päivän päästä on pakko tottua ankeaan kaupunkimenoon.

Eiköhän kaupungissa riitä ihmeteltävää pienellä koiralle. Aina kun mennään ulos tulee varmasti vastaan jotain uutta. Harrastuksia olen Teslan päänmenoksi jo kovasti suunnitellut, että neiti ei toimettomana joudu makaamaan. Tottelevaisuussääntöjä ja kirjaa olen kovasti koittanut päntätä ja pääsimme tosiaan toukokuussa alkavalle pentuagilitykurssille. Niin ja pitää koittaa vielä itse muistaa, että pentu on pentu.Heinolassa ollaan jo opittu pyytämään, kun tahdotaan kuistille ihmettelemään maailmanmenoa. Ja kuten alla näkyy pihamaata on muutenkin mukava tutkiskella.

Alma-serkku on ollut ihan loistava leikkikaveri, kun on vielä itsekin pentu. Kun Nada-mamma on alkanut osoittaa kyllästymisen merkkejä, niin Alma jaksaa leikkiä ja hoitaa. Kyllä on Teslalla ollut kiva kasvaa monen koiran laumassa.

Alla kuva Tiltu-mummosta, joka tutustui neliviikkoiseen Teslaan lähemmin.Tesla sai viisiviikkoisena sirun niskaansa ja muutenkin terveenpaperit. Eikä ollut eläinlääkärissä käynti lainkaan pelottava kokemus, vaikka vähän tuo täti tuntui jokapaikkaa ronkkivan ja kaikkee koetteli, mutta kun siru laitettiin ei Tesla edes inahtanut.Minä tulin tosiaan maanantaina Teslaa jo hakemaan. Tälläinen muutaman päivän totuttelu, kun olen nämä viimeiset päivät Heinolassa pentuvahtina. Todennäköisesti torstai-iltana on jännittävä ajomatka edessä kohti Satakuntaa. Onneksi siinä on neljän päivän pääsiäisloma sopivassa saumassa.

Laitetaan loppuun vielä yhteiskuva neliviikkoisista sisaruksista:

1 kommentti:

  1. kivaa kun tääkin blogi alkaa "elää". suosittelen kyl kameran hankkimista tai ees lainaamista muuten oon joka päivä ronkumassa kuvia! torstaita ootelles.

    VastaaPoista